Ons bedrijf


Emmen Timmerwerken in Tilburg is een professioneel onderhouds en  timmerbedrijf met een persoonlijke benadering. Alle werkzaamheden in en rond uw woning of bedrijfspand binnen enkele dagen geregeld? Wij staan voor u klaar! Kwaliteit staat bij ons voorop, uiteraard tegen een scherpe prijs.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van ONDERHOUDSWERK, INBRAAKBEVEILIGING en het plaatsen van DEUREN EN KOZIJNEN, maar een complete aanbouw zetten of zolderkamer realiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Als ervaren Timmerbedrijf in Tilburg staan wij altijd voor u klaar, geen klus is voor ons te klein.

Professionaliteit & Kwaliteit

Emmen Timmerwerken Tilburg staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw!

Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op materialen én arbeid. Kortom, Emmen Timmerwerken is de ideale partner voor iedere klus in Tilburg en omgeving.