Bel 06-30367379 of mail vandaag nog
voor een vrijblijvende offerte!

Deuren

Uw nieuwe deuren verdienen een perfecte montage

Deuren Concept Tilburg heeft jarenlange ervaring in het perfect op maat maken en plaatsen van alle soorten binnen- en buitendeuren.

Levering en vakkundige montage van alle soorten deuren in TilburgUw binnen- en buitendeuren horen bij uw interieur. Ze bepalen voor een groot deel de sfeer en stijl van de verschillende kamers en uw gehele huis. U heeft lang nagedacht over de juiste kleur en stijl van de deuren, maar heeft u ook stil gestaan bij deurenmontage?

Uw zorgvuldig uitgekozen deuren moeten immers even zorgvuldig worden gemonteerd om er optimaal van te kunnen genieten.

Deuren Concept Tilburg heeft jarenlange ervaring in het perfect op maat maken en plaatsen van alle soorten binnen- en buitendeuren.

Of u nu kiest voor stompe deuren, opdek deuren of schuifdeuren, wij hebben de kennis en ervaring om u hierbij van dienst te zijn. Tevens leveren en monteren we ieder model deur dat u maar kunt bedenken, zelfs vanaf foto nagemaakt!!!

Al de geleverde voordeuren zijn maatwerk en zonder extra toeslag.

Meer dan alleen maar deurenmontage

Inbraak in woningen is helaas nooit te voorkomen. Veiligheidssloten zijn een goede manier om veilig(er) te kunnen wonen. Emmen Timmerwerken  in Tilburg heeft de juiste middelen en kennis van zaken om op een juiste manier deze veiligheidssloten te monteren en daarmee het risico op inbraak te verminderen. Wij verzorgen de montage van het slot, cilinder & deurbeslag. Deze zijn altijd voorzien van het SKG-keurmerk en uw deur is goed beveiligd. Meerpuntsluitingen kunnen we, indien technisch mogelijk, in frezen en monteren in zowel bestaande als nieuwe deuren. Deze sloten zijn uiterst geschikt om deuren inbraakwerend te maken.

Wij leveren en monteren onder andere de volgende merken.

weekampalboSkantrae-deurenlogo

  • Bel 06-30367379 of mail vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!