Bel 06-30367379 of mail vandaag nog
voor een vrijblijvende offerte!

Xinnix Deuren

Xinnix Doors: het meest innovatieve binnendeursysteem

Het Xinnix deursysteem voor binnendeuren kenmerkt zich door een volledig onzichtbaar kozijn, waardoor deur en wand als het ware in elkaar opgaan. Zo ontstaat er een strak geheel dat past in ieder modern of minimalistisch interieur. Maar ook in een meer klassieke inrichting kan zo´n strakke wand een mooie blikvanger zijn, die tevens rust brengt, bijvoorbeeld in uw werkkamer.

Deuren Concept Tilburg is dealer van Xinnix deursystemen en levert en monteert vanuit Tilburg door heel Brabant. Wij geven u graag deskundig advies over de vele mogelijkheden en toepassingen die Xinnix deursystemen te bieden heeft. Tevens kunnen wij u een passende offerte maken voor een volledige installatie op maat. De keuze is dan aan u, kiest u voor een draaideur of liever schuifdeuren, of misschien een combinatie, afhankelijk van de ruimte die u heeft. Wij zorgen in ieder geval voor een perfecte en onzichtbare installatie.

Xinnix deuren

Xinnix scharnierend deursysteem voor draaiende binnendeuren met onzichtbare kozijnen

De deursystemen voor draaideuren bestaan uit een aluminium kozijn, dat volledig in de muur wordt weggewerkt. Er kunnen verschillende typen geleverd worden, afhankelijk van de dikte van de muur en op welke wijze de deur moet draaien. Er is ook een kozijn dat omkeerbaar is, zodat de draairichting achteraf nog veranderd kan worden. Ook kunnen speciale brandwerende en maatwerk kozijnen geleverd worden.

Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal na montage onzichtbaar zijn. De binnendeur die u kiest moet worden voorbereid voor de verdekte 3D-scharnieren, zodat de deur na montage ook werkelijk één geheel vormt met de wand waarin hij geplaatst wordt. Deuren Concept Tilburg zorgt er natuurlijk voor dat alles op elkaar aansluit en u precies die binnendeur krijgt die u verwacht.

Xinnix schuifdeursystemen integreren naadloos in uw wand en besparen ruimte

Het onzichtbare schuifdeursysteem van Xinnix bestaat uit aluminium profielen en verborgen beslag. Er wordt een holle wand gecreëerd waarin de deur wegschuift. Deze holle wand wordt naadloos aangesloten op uw bestaande wand en verbergt de profielen en het schuifdeurbeslag. Het enige dat u ziet is een strakke opening in de wand, met daarin de schuifdeur. Het systeem is geschikt voor zowel enkele als dubbele schuifdeuren, met een afmeting tot 3,5 meter hoogte en 3 meter lengte en een maximaal gewicht van 80 kilo.

Voor de ophanging van de houten schuifdeuren kunt u kiezen uit twee systemen, een ophanging die in de deur gefreesd wordt of een ophaning met behulp van ophangplaatjes die op de deur geschroefd worden. Het voordeel van de eerste methode is dat de deur te allen tijde kan worden verwijderd zonder de muur te beschadigen, een nadeel is dat er boven de schuifdeur altijd een naad van zo´n 3 mm zichtbaar is. De tweede ophangmethode heeft deze naad niet, dus oogt strakker, maar is zo geïntegreerd dat deze niet verwijderd kan worden zonder de muur gedeeltelijk weg te nemen.

Denkt u erover een glazen schuifdeur te nemen, dan kunnen wij van Deuren Concept Tilburg u van harte een van de Xinnix schuifdeursystemen aanbevelen. Met een glazen schuifdeur kunt u een ruimte voor geluid of tocht afsluiten, maar toch het ruimtelijk effect in uw werk- of leefruimte behouden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is, waarbij wij rekening houden met de beschikbare ruimte, de inrichting van uw interieur en niet in de laatste plaats uw beschikbare budget.

Laat uw Xinnix binnendeuren op maat monteren door Deuren Concept Tilburg

Wij garanderen u een perfecte montage tegen aanvaardbare kosten. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden op te nemen en u hiervoor een passende offerte uit te brengen. Dit geldt zowel voor uw woning of bedrijfspand in de regio Tilburg, Breda, Eindhoven, den Bosch . Een telefoontje is genoeg, wij staan graag voor u klaar.

Hieronder treft u een beperkte opsomming waar onze tevreden klanten zoal vandaan komen. Bent u de volgende?

 • Breda
 • Gilze
 • Hilvarenbeek
 • Kaatsheuvel
 • Loon op Zand
 • Moergestel
 • Oirschot
 • Oisterwijk
 • Oosterhout
 • Rijen
 • Tilburg
 • Vught
 • Waalwijk
 • Eindhoven
 • ‘s-Hertogenbosch
Xinnix Deuren Concept Tilburg
 • Bel 06-30367379 of mail vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!