Bel 06-30367379 of mail vandaag nog
voor een vrijblijvende offerte!

Glazen schuifwand van Deurenconcept Tilburg


Glazen schuifwand van Deurenconcept Tilburg

Wilt u ook met slecht weer van uw terrasoverkapping genieten? Dan biedt een glazen schuifwand uitkomst. Dankzij de glazen wand is uw overkapping geheel afgesloten, terwijl u het vrije uitzicht op uw tuin behoudt. Ieder glazen paneel van de glaswand kunt u individueel verschuiven. Hierdoor richt u de ruimte geheel naar wens in. Schijnt de zon volop? Open de schuifwand helemaal voor een verkoelend briesje in uw tuinkamer. Wordt het toch wat te fris? Schuif dan één of meerdere glazen panelen van de glazen wand dicht. Door de veelzijdigheid van onze glasschuifwanden zit u er altijd comfortabel en droog bij. Door onze glazen schuifwand voor buiten kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Naast de functionele bijdrage zorgen glasschuifwanden ook voor een esthetische afdichting van uw terrasoverkapping.

Geniet nog langer van uw tuin dankzij glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u bij een tuinhuis met overkapping de glazen schuifwand gebruiken om de voorzijde, of één of meerdere zijkanten af te sluiten. Een glazen wand voor uw overkapping is niet alleen meer comfortabel, ook geniet u zo langer van uw overkapping. Houd er rekening mee dat de glazen schuifwanden ten alle tijden gefundeerd dienen te worden. Hierover adviseren wij graag.

Lagere stookkosten dankzij een schuifwand glas

Bij de aanschaf van een glazen schuifwand investeert u ook in de rest van uw woning. Een glazen schuifwand bij een overkapping heeft namelijk een isolerende werking doordat de warmte langer binnen deze ruimte blijft hangen. Dat betekent dat door het plaatsen van glaswanden ook in uw woning de verwarming minder snel aan hoeft om een aangename temperatuur te creëren. Vooral oudere woningen zijn vaak slecht geïsoleerd, waardoor er veel warmte verloren gaat. Dankzij een overkapping met glazen schuifwanden bespaart u dus jaarlijks flink op uw stookkosten. Doordat de kamer tevens een overgangsruimte vormt van binnen naar buiten, ontsnapt er minder warmte uit de woning. Het plaatsen van een glazen schuifwand buiten is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar eveneens voor het milieu!

  • Bel 06-30367379 of mail vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!