Bel 06-30367379 of mail vandaag nog
voor een vrijblijvende offerte!

Inbraakschade herstel

Is er bij u ingebroken en is uw huis beschadigd? Laat de inbraakschade dan zo snel mogelijk herstellen door onze vakkundige medewerkers. Wij staan binnen 24 uur bij u voor de deur. Als het nodig is, maken we eerst een aantal noodvoorzieningen. Daarna starten we meteen met het schadeherstel, zodat u weer snel veilig kunt wonen.

Snel in actie bij inbraakschade

Een inbreker maakt vaak veel schade om een huis binnen te komen. Veelvoorkomende inbraakschades zijn kapotte sloten, scharnieren en ramen en beschadigde kozijnen en deuren. Door de inbraakschade is uw huis meestal niet meer goed beveiligd. Kom daarom snel in actie en laat de schade herstellen door onze vakkundige medewerkers.

Inbraakschade meteen herstellen

Als het nodig is, maken we bij een inbraakschade eerst een noodvoorziening. Daarna starten we met het volledige schadeherstel. Wij doen alle mogelijke herstelwerkzaamheden zelf. Dit betekent dat wij al uw zorg uit handen nemen. En samen met u een plan maken om uw huis weer zo snel mogelijk goed keurig hersteld te krijgen.

Is er bij u in huis ingebroken? Bel dan snel voor een afspraak. En laat de inbraakschade herstellen door onze vakkundige medewerkers.

  • Bel 06-30367379 of mail vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!